«Δυο στάλες κουράγιο» στην Αθήνα!

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Caravel στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Λιαμή «ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ» των εκδόσεων «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ».

Περισσότερα


Ο Γέρων Ιάκωβος Τσαλίκης, Ο Με Συγχωρείτε!

Ήταν τέλος του 1985, 26 Δεκεμβρίου και δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τον Άγιο Γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη.

Περισσότερα


Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας Γαβριήλ: Η Εκκλησία διατηρεί την ελπίδα

Ο Επίσκοπος είναι και πατέρας και αδελφός και φίλος, επισκοπεί, παρατηρεί, και έτσι χρειάζεται να μπορεί να έχει δύναμη ψυχική και σωματική.

Περισσότερα


Πλήθος κόσμου… «Με τον καιρό να είναι κόντρα»

«Με τον καιρό να είναι κόντρα». Είναι μία πρόταση να ξαναδούμε τον εαυτό μας μέσα στον κόσμο και την Εκκλησία. Να ξαναδούμε τη ζωή μας μέσα από το πνευματικό μας σπίτι, ακόμη κι αν αυτό μας πληγώνει.

Περισσότερα


«Δυό στάλες κουρἀγιο για συντρόφους και γονείς» (video)

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Λιαμή «Δυό στάλες κουρἀγιο για συντρόφους και γονείς» στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου στην Αθήνα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα


«Θαυμαστός ο Θεός» Μορφές Αγίων μέσα από τη Θεολογία (video)

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Δορμπαράκη «Θαυμαστός ο Θεός» Μορφές Αγίων μέσα από τη Θεολογία της λατρείας στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου στην Αθήνα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα


Όταν σε καλεί η Αγάπη…

Μητροπολίτου Χονγκ Κονγκ κ. Νεκταρίου. Εκείνη η ημέρα υπήρξε ιδιαίτερα ευφρόσυνη για εμένα. Είναι η ημέρα κατά την οποία τελέσθηκε η εις Επίσκοπον χειροτονία του αδελφού μου Κωνσταντίνου.

Περισσότερα


«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει… 2016» Εκ βαθέων με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ (video)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, σε ελεύθερη συζήτηση με τον Ηλία Λιαμή, Μουσικό – Θεολόγο, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα


Τα οκτώ ψέματα της μητέρας μου.

Τότε γύρισε και μου είπε «Γιε μου μην κλαις και μην στεναχωριέσαι, εγώ είμαι μια χαρά» και μου κράτησε το χέρι. Αυτό ήταν το όγδοο ψέμα της κι εκείνη τη στιγμή έκλεισε τα μάτια της για πάντα…”

Περισσότερα