«Ευαγγελίστρια 2017» Αρχιμ. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος (video)

Η ομιλία που πραγματοποίησε ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευαγγελίστρια 2017» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Περισσότερα


«Νέα Ενοριακή» 12 – 19 Μαρτίου 2017

Ενημερωτική έκδοση Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Περισσότερα


Πρωτ. Χαρίτων Παππάς: Η Παναγία είναι η εγγυήτρια, που μας δίνει την σωτηρία

Κι όπως κάθε μάνα που από την όψη καταλαβαίνει τι θέλει το παιδί της, έτσι κι Εκείνη, απ᾽ την καθαρή όψη του καθενός μας, καταλαβαίνει τα αιτήματα μας.

Περισσότερα


Πρωτ. Χρήστος Ρισάνος: Η Παναγία, μας άνοιξε τις πόρτες του Παραδείσου

Η ζωή της Παναγίας είναι μία διαρκής πορεία πίστεως, υπακοής και αφοσιώσεως στον Θεό και το άγιο θέλημα Του. Μια πορεία ταπείνωσης και ο δρόμος Της, ανάλογος προς τον δρόμο τον οποίο βάδισε ο Υιός Της.

Περισσότερα


«Ευαγγελίστρια 2017»: Πρωτοπρεσβύτερος Χαρίτων Παππάς (video)

Η ομιλία που πραγματοποίησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Χαρίτων Παππάς, κατά την 3η ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Περισσότερα


Πρωτ. Σπυρίδων Βασιλάκος: Η αγάπη κάνει τον άνθρωπο άπτωτο, δηλαδή χωρίς πτώση

Οι Πατέρες της Όπτινα στήριζαν ο ένας τον άλλον. Εάν στηρίζουμε τον αδελφό, θα στηριχθούμε, εάν παρηγορούμε θα παρηγορηθούμε, εάν με την αγάπη μας θεραπεύουμε, θα θεραπευθούμε.

Περισσότερα


«Ευαγγελίστρια 2017»: Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ (video)

Η ομιλία που πραγματοποίησε ο Σεβασμιὠτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, κατά την 2η ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Περισσότερα


Ύδρας Εφραίμ: Η Παναγία ακούει όλους τους χριστιανούς, όλων των αιώνων

Ακούει τις προσευχές, τα αιτήματα, τον χτύπο της καρδιάς μας, τα δάκρυα μας. Και ικετεύει τον Υιό Της να εκπληρώσει τα αιτήματα μας.

Περισσότερα


«Ευαγγελίστρια 2017»: Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Ρισάνος (video)

Η ομιλία που πραγματοποίησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Ρισάνος, κατά την 1η ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Περισσότερα


«Ευαγγελίστρια 2017» Πρωτ. Σπυρίδων Βασιλάκος (video)

Η ομιλία που πραγματοποίησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Βασιλάκος στο αφιέρωμα στους Πατέρες της Όπτινα της Ρωσίας την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευαγγελίστρια 2017» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Περισσότερα