«ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ» στην Χαλκίδα!

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΖ΄ ΔΗΜΗΤΡΙΑ”, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 το απόγευμα, η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος σε συνεργασία με τις εκδόσεις “Αρχονταρίκι” πραγματοποίησαν στη Χαλκίδα εκδήλωση μνήμης του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ” στο δημοτικό θέατρο “Παπαδημητρίου”.

Στο κατάμεστο θέατρο έδωσαν το “παρών” ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου, Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου και την παρουσίαση ανέλαβαν κατά σειρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος με καίριες αναφορές στο περιεχόμενο του βιβλίου, αλλά και στην στενή αδελφική του σχέση με τον μακαριστό κυρό Παύλο, ο Ιεροκήρυξ, Αρχιμ. Ιωάννης Καραμούζης, ο οποίος ανέλυσε σημεία του βιβλίου και τόνισε την πνευματική παρακαταθήκη του μακαριστού Μητροπολίτου στους κατοπινούς Κληρικούς, και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος, Μουσικός έκλεισε με συγκινητική αναφορά στην φωτισμένη προσωπικότητα του φωτισμένου και προς όλους προσφέροντος έως θανάτου, μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Παύλου.

Μεταξύ των εισηγήσεων η θεολόγος κ. Αριστέα Κάβουρα διάβασε επιλεγμένα αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ την συζήτηση διηύθυνε η δημοσιογράφος κ. Μαρία Χαρμαντά.

 

 

Tό βιβλίο

«ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ,

ἀπαντήσεις σέ νέους

ἀπό ἕναν Ἐπίσκοπο ἀγάπης»,

κυκλοφορείται

ἀπό τίς ἐκδόσεις

«ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ»

Privacy Preference Center