Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα… στη 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη!

Όπως και τις προηγούμενες τρεις χρονιές, έτσι και φέτος, στη Θεσσαλονίκη οι εκδόσεις«ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» εντυπωσίασαν!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 κατά τη διάρκεια της 15ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου, στο περίπτερο των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο των Εκδόσεων «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» «ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ…»

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εξαιρετική και θύμισε παλαιότερη συμμετοχή του κόσμου στις παρουσιάσεις των βιβλίων “ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ”, “ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ” και “ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ”!

Για το βιβλίο μίλησαν ο ΑρχιμανδρίτηςΒαρνάβας Γιάγκου εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και ο Φαίδων Καλοτεράκης, Γεν. Διευθυντής ΚΕΘΕΑ Β. Ελλάδος-Επιστημονικός Σύμβουλος του Ο.Η.Ε. για τα Ναρκωτικά και την Εγκηματικότητα.

Μεταξύ άλλων οι ομιλητές ανέφεραν ότι ο Συλλογικός Τόμος είναι γραμμένος από 23 ειδικούς για να μας βοηθήσει να καταλάβουμε σε τί κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά μας και πώς μπορούμε να συνοδοιπορήσουμε μαζί τους, ανάμεσα στις νέες συμπληγάδες που είναι υποχρεωμένα να περάσουν. Μερικά από τα θέματα του Συλλογικού τόμου είναι η Φιλία, ο Έρωτας, η Βία, η Πολιτική, η Εφηβεία, η Πίστη, Εη νσυναίσθηση, η Ελληνική γλώσσα, ο Γάμος, η Εκπαίδευση, ο Πολιτισμός, η Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, η Κατάθλιψη, ο Ελεύθερος χρόνος, το Παιχνίδι, το Ίντερνετ, τα Ναρκωτικά, η Καταστροφή του πλανήτη, η Ψυχογενής ανορεξία, η Αναπηρία, ο Θάνατος κ.ά.

Την παρουσίαση συντόνισε ο υπεύθυνος των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ κ. Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης. Ήταν μιά εκδήλωση που συζητήθηκε και φέτος για την μεγάλη συμμετοχή των Θεσσαλονικέων, για το ξεχωριστό ενδιαφέρον που προκάλεσαν οι ομιλητές με την πρωτότυπη συνεργασία τους και την ατμόσφαιρα η οποία επικράτησε! Μια εκδήλωση σταθμός για τα εκδοτικά δρώμενα και μήνυμα ελπίδας!

 

 

 

Ὁ Συλλογικός Τόμος

«ΜΙΛΩΝΤΑΣ

ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΑ»,

κυκλοφορείται

ἀπό τίς ἐκδόσεις

«Ἀρχονταρίκι».