Βυζαντινοί Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι, τραγούδια και κάλαντα και Σμυρναίικες μελωδίες, από την Παραδοσιακή – Βυζαντινή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά (video)

Βυζαντινοί Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι, τραγούδια και κάλαντα και Σμυρναίικες μελωδίες, από την Παραδοσιακή – Βυζαντινή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.

Εκδήλωση με την Παραδοσιακή – Βυζαντινή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, με παραδοσιακό και χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Η βυζαντινή – παραδοσιακή χορωδία και η πολυμελής ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων, ερμήνευσε βυζαντινούς ύμνους, αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια και βέβαια παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Την χορωδία και ορχήστρα διεύθυναν οι καθηγητές του Σχολείου κ. Μιχάλης Ποταμίτης, κ. Γεώργιος Τοκατλίδης, καΛητώ Φλωράκη, καΔανάη Βουτσιλά και κα Στέλλα Ευσταθιανού. 

Στο δεύτερο μέρος το Σμυρναίικο σύνολο του Σχολείου, με υπεύθυνο τον κ.  Θεόδωρο Μούρτο, παρουσίασε αγαπημένες μελωδίες της Μικράς Ασίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΔΩ

Την συναυλία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ: