«Καλά μαλώματα, καλά φιλιώματα» στην Κρήτη!

01

Μία υπέροχη συμβουλευτική ομιλία  για τα νέα ζευγάρια και γονείς, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Χανίων με τον εξαιρετικό ομιλιτή κ. Ηλία Λιαμή, διδάκτορα Θεολογίας, μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα, με τίτλο «καλά μαλώματα, καλά φιλιώματα (από τήν σύγκρουση στην αγάπη) », στα πλάισια ομιλιών που διοργανώνει η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Κρήτης.

Το θέμα της ομιλίας ήταν παρμένο μέσα από το βιβλίο του κ. Λιαμή με τίτλο « ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ» των εκδόσεων «Αρχονταρίκι».

Σημαντικές έννοιες μέσα στο γάμο όπως την  υπομονή, την σιωπή και την εκτέλεση των θέλω του/της συντρόφου και όχι μόνο των δικών μας επιθυμιών περιέγραψε με τον αυθόρμητο και πάντα πηγαίο και βιωματικό τρόπο ο κ. Λιαμή κερδίζοντας από τα πρώτα λεπτά το ακροαματικό κοινό του που αποτελούνταν από νέους ανθρώπους κυρίως και είχαν γεμίσει την μεγάλη αίθουσα του ενοριακού κέντρου.

02

Μετά το πέρας της ομιλίας που παρουσίασε ο καθηγητής κ. Χρήστος Μποτωνάκης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης και ο π. Βασίλειος Γκάτσης εκ μέρους της Σχολής Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων, ενώ την ομιλία έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης  και συντονιστής της Σχολής, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού ευχαρίστησε  τους ιερείς, τον ομιλητή και όλο τον κόσμο που δείχνει ένθερμο ενδιαφέρον για την νεοσύστατη Σχολή Συμβουλευτικής της Μητροπόλεως.

dyo-stalesΤο βιβλίο

«ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

για συντρόφους και γονείς»

του Ηλία Λιαμή,

από τις ἐεκδόσεις

«ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ»

(τηλ.: 210 9310605).