«Των ορατών και των αοράτων» στον Πειραιά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ήταν μια βραδυά από αυτές που συνήθως λέμε, «δεν θα την ξεχάσω ποτέ!». Στο πανέμορφο νεοκλασσικό κόσμημα της πόλης του Πειραιά, στη Δημοτική Πινακοθήκη, στο Παλιό Ταχυδρομείο, όλα ταίριαξαν αρμονικά στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Λεβέντη «ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ» των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ. Σκέψεις με νόημα, αναλύσεις βαθυστόχαστες, μελωδίες από το  πιάνο, γλυκές φωνές, όλα αυτά μαζί σε μια βραδυά που θύμιζε γαλήνη, σοφία και αρχοντιά. Πραγματικά, μόνο ένας τέτοιος χώρος θα μπορούσε να φιλοξενήσει μηνύματα που εκπορεύονταν από τις σελίδες του ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΜΗΣ – ΝΙΚΟΣ Δ. ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Για το βιβλίο μίλησαν ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΜΗΣ, Δρ. Θεολογίας, Καθηγητής Μουσικής και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ, Δρ Φιλοσοφίας, Συγγραφέας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Αποσπάσματα από το βιβλίο ζωντάνεψε η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ και μελοποιημένα ποιήματα του συγγραφέα απέδωσε στο πιάνο ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, ενώ τραγούδησαν η ΕΙΡΗΝΗ και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΡΥΚΙΟΥ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΕΙΡΗΝΗ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΡΥΚΙΟΥ

Στο χαιρετισμό του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην έκδοση του βιβλίου, με πρώτη τη συγγραφέα ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ η οποία και προλόγισε το βιβλίο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Την εξαιρετική από κάθε άποψη εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Αρχονταρίκι» ΝΙΚΟΣ Δ. ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.