π. Εφραίμ Παναούσης: «Τα θαύματα στην Αφρική γίνονται ευκολότερα»

dsc_0008

Mία εκδήλωση «από καρδιάς»

Στο Ενοριακό Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», έγινε η παρουσίαση της 5ης αποστολής στην Ουγκάντα που πραγματοποίησε η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, με τίτλο : “Ιεραποστολή : τόσο σημαντική όσο το νερό”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού.

Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεως ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ παναούσης, υπέυθυνος και εμπνευστής της προσπάθειας αυτής, αναφέρθηκε στο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινήθηκε η  πέμπτη αποστολή, κάνοντας μία απλή  και περιεκτική αναφορά σε παλαιά προγράμματα που συνεχίσθηκαν και σε καινούργια που ξεκίνησαν φέτος.

dsc_0011
Γεώργιος Πολυχρονίδης
dsc_0016
Αγγελική Δασούλα
dsc_0019
Φένια Μουρατίδου
dsc_0020
Αγγελική Παντελή

Προβολή φωτογραφιών και βίντεο ομόρφηναν την εκδήληση, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι εθελοντές Γεώργιος Πολυχρονίδης, Γενικός Παθολόγος, Αγγελική Δασούλα, Γεωπόνος, Φένια Μουρατίδου, Τεχνολόγος-Γεωπόνος, Αγγελική Παντελή, Καθηγήτρια Γαλλικών και ζωντάνεψαν με τις προσωπικές εμπειρίες και  την εκδήλωση.

Αρκετοί παρακολούθησαν με αγάπη  και ενδιαφέρον πραγματικό την εκδήλωση.

dsc_0026
Χριστοφόρος

Την παρουσίαση έκλεισε ο Χριστοφόρος, σπουδαστής στην Ελλάδα προερχόμενος από την Ουγκάντα μεταφέροντας τις ευχαριστίες προς όλους όσους με αγάπη διακονούν και προσφέρουν στον φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό αμπελώνα του Χριστού.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.