Αναρχοαυτόνομος… επειδή πιστεύω!

“εεε στην τελική τι πιστεύεις, σε παρακαλώ αυτοπροσδιορίσου”

Read More


Αν ζω ..είναι από σένα

Στο χρωστάω, δεν στο πα.

Αν ζω ...είναι από σένα.

Read More


Αληθινό

Ανοίγει την ψυχή του με ειλικρίνεια. Κάνει την πρώτη εξομολόγηση της ζωής του. Τα μάτια του βουρκώνουν κάποτε κάποτε. Τον ακούω με αγάπη και προσοχή.

Read More


Η λάμπα του Παλαμά

Μια φορά κι έναν καιρό, σαν χτες ήταν αυτό, μέσα στην καρδιά τούτης της πολιτείας στέκονταν ένα σπίτι χωρίς θόρυβους, όπως στέκεται μιαν εκκλησιά. Του Παλαμά το σπίτι ήταν. Εκεί στην αρχή της οδού Ασκληπιού.

Read More


Διεθνές Συνέδριο «Ιστορία και Ορθοδοξία: μεθοδολογικά κριτήρια και εκκλησιαστική συνείδηση στην αντιμετώπιση κρίσεων»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου «Ιστορία και Ορθοδοξία: μεθοδολογικά κριτήρια και εκκλησιαστική συνείδηση στην αντιμετώπιση κρίσεων», που πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου Σερρών, μεταξύ 28 και 30 Οκτωβρίου.

Read More


«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει… 2016» Αφιέρωμα στην Άννα Συνοδινού (video)

Αφιέρωμα στην Άννα Συνοδινού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο του προγράματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει...» του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Read More


Οι Ελληνικές πολιτείες της Μικράς Ασίας, στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

Οι Έλληνες είχαν το πείσμα και την περιέργεια, να φύγουν από τα στενά όρια της ορεινής Ελλάδας και είχαν πάντα το βλέμμα τους προς την θάλασσα.

Read More


«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει… 2016» Πάμε ξανά στα θαύματα (video)

«Πάμε ξανά στα θαύματα»
Μία μουσική ποράσταση με γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που συνδυάζουν το παλιό και το νέο σε τέλεια αναλογία.
Με τη Σταυρούλα Μέντη στο βιολί, τον Πρόδρομο Μαυρίδη στο τραγούδι και τον Άγγελο Αγκυναρόπουλο στην Κιθάρα.
Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο του προγράματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει...» του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Read More


Ο π. Λίβυος στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς (video)

Η ομιλία που πραγματοποίησε ο π. Χαράλαμπος-Λίβυος Παπαδόπουλος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς στοα πλαίσιο των εκδηλώσεων «Δημήτρια 2016» τον Οκτώβριο του 2016.

Read More